Attentie.nl

Bedrukte aanstekers

Productaanbod bedrukte aanstekers

Bedrukte aanstekers voor een scherp tarief

Bij Attentie.nl begrijpen we heel goed dat u niet te veel kwijt wilt zijn aan de promotie van uw onderneming. Daarom bieden wij een groot assortiment promotiemateriaal tegen een zeer scherp tarief. U besteld bij Attentie.nl al bedrukte aanstekers voor slechts €0,10 per stuk.

Waar u de aanstekers mee laat bedrukken is volledig aan uzelf. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor bedrukte aanstekers met het logo van uw onderneming, vereniging of evenement. Of ga voor een subtiele bedrukking in de vorm van een korte tekst, bijvoorbeeld uw adresgegevens of slogan. Ook is het mogelijk om bedrukte aanstekers te bestellen in elke gewenste huisstijl. Onze full-colour bedrukkingen zijn van hoge kwaliteit en zijn daarom een uitstekende vorm van kleine zakelijke geschenken

Bedrukte aanstekers het meest gestolen voorwerp?

Aanstekers zijn één van de meest gestolen voorwerpen. Waarom zou ik dan investeren in bedrukte aanstekers? Juist ómdat aanstekers een veel gestolen voorwerp zijn is het heel slim om deze te bedrukken met uw logo, slogan of volledige huisstijl. Zo komen uw bedrukte aanstekers met meer en meer mensen in aanraking. Dit is natuurlijk erg positief voor de naamsbekendheid en exposure van uw onderneming. Twijfel daarom niet langer en vraag een offerte aan voor bedrukte aanstekers!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard